L’air du temps

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Er staat een gastentafel vlak tegen de keukens, een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 13 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Grégoire Gillard / Chef de partie
Alicja Jaroszuk / Chef de partie
Nicolas Domergue
Davy jouatte
Valentin Lagraa

Maxim De Muynck / Meester-sommelier
Jean-Luc Sauvée / Maître d’hôtel
Simon Focant / Kelner
Manon Bonnet / Kelner
Betty Marais / Communicatie Manager
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties

Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Michaël Lambotte / Tuinier
Rudi Boffin / Tuinier
Anne Brogniet / Tuinier
Philippe Lelièvre / Conciërge
Olivier Nosal / Bordenwasser
Marco Ronzullo / Bordenwasser
Corine Payendee / Onmisbare huishoudhulp

SANG-HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

Onze verschillende cadeaubonnen

Lunch

65 €/pp


Menu Genesis – 5 gangen
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond


115 €/pp


Menu Terroir – 8 gangen


165 €/pp


Menu Terroir + wijnselectie


240 €/pp


Menu Terroir + alcoholvrije selectie


207 €/pp


Menu Terroir all-in
Coupe Champagne, 8-gangen menu, aangepaste wijnen, water, koffie, mignardises


265 €/pp


Verblijf Découverte
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s 5-gangen all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


450 €


Verblijf Gourmand
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s 8-gangen all-in, een overnachting in mediumkamer met ontbijt


590 €


Verblijf Weekend
Geldig op vrijdag en zaterdag
Twee menu’s 8-gangen all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


680 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

2 Michelin-sterren

GM-18

18,5/20 in de Gault & Millau

26eme

29e Europees restaurant OAD

De kamers

Business

Conferentiezaal

Conferentiezaal

Onze vergaderzaal tot 20 personen baadt in het licht en biedt een prachtig zicht op het platteland.
Ze is uitgerust met een overheadprojector, WiFi, een flip-over en een bord. Beschikbaar voor een halve of een volledige dag.
 
•  Halve dag: 100
•  Volledige dag: 150
•  Drankpauze: 7 € / pp
 
Meer info en reservaties: resto@airdutemps.be

Incentive

Incentive

Wilt u de banden tussen uw teamleden nauwer aanhalen?
 
Bent u op zoek naar een originele activiteit voor uw personeelsfeest?
 
Laat ons weten wat u wenst en wij helpen u om een onvergetelijk moment te organiseren voor uw team!
 
Offerte op maat voor ondernemingen via resto@airdutemps.be

Consultancy

Consultancy

U lanceert uw project?
U wilt onze steun of u wilt ons raadplegen?
 
Neem contact met ons op, stel ons uw project voor en wij bezorgen u een dossier met onze voorstellen.

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch van 12 tot 13.30 uur / diner om 19.30 of 20.30 uur
gesloten op zaterdagmiddag

Jaarlijkse sluiting

  • van zondag 24 december 2017 tot en met donderdagmiddag 11 januari 2018
  • van zondag 25 maart 2018 ‘s avonds tot en met vrijdagmiddag 13 april 2018
  • van zondag 5 augustus 2018 ‘savonds tot en met vrijdagmiddag 17 augustus 2018

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

Informatie & Reservatie

resto@airdutemps.be

Press & Communication

Betty Marais
betty@airdutemps.be

Contact opnemen