L’air du temps

portrait2014-393

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Er staat een gastentafel vlak tegen de keukens, een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

nos-lieux-01
nos-lieux-05
nos-lieux-04

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 13 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

equipe-large-new

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Grégoire Gillard / Chef de partie
Kevin Perlot / Chef de partie
Olivier De Vriendt / Chef de partie
Maxime Delalande / Chef de partie
Malika Depireux / Commis

Maxim De Muynck / Meester-sommelier
Jean-Luc Sauvée / Maître d’hôtel
Charles Vasseur / Hulpsommelier
Clara Cornet/ Kelnerin
Olivier Deschieter / Public Relations
Danila Biemmi / Directieassistente
Nadia Monmart / Dienst Reservaties

Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Michaël Lambotte / Tuinier
Rudi Boffin / Tuinier
Philippe Lelièvre / Conciërge
Olivier Nosal / Bordenwasser
Annabelle Vanderhaegen / Onmisbare huishoudhulp
Corine Payendee / Onmisbare huishoudhulp

alskoken

SANG-HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

Onze verschillende cadeaubonnen

Lunch 5 degustaties

65 €


Menu Genesis – 5 gangen


105 €


Menu Terroir – 8 gangen


150 €


Menu Genesis + wijnselectie


160 €


Menu Terroir + wijnselectie


225 €


Menu Genesis + alcoholvrije selectie


137 €


Menu Terroir + alcoholvrije selectie


192 €


Menu Genesis all-in
Coupe Champagne, aangepaste wijnen, water, koffie


190 €


Menu Terroir all-in
Coupe Champagne, aangepaste wijnen, water, koffie


250 €


Verblijf Genesis
Twee menu’s Genesis all-in, overnachting in standaardkamer met ontbijt


440 €


Verblijf Terroir
Twee menu’s Terroir all-in, overnachting in standaardkamer met ontbijt


590 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

2 Michelin-sterren

GM-18

18,5/20 in de Gault & Millau

26eme

26e Europees restaurant OAD

De kamers

Business

Conferentiezaal

Conferentiezaal

Onze vergaderzaal tot 20 personen baadt in het licht en biedt een prachtig zicht op het platteland.
Ze is uitgerust met een overheadprojector, WiFi, een flip-over en een bord. Beschikbaar voor een halve of een volledige dag.
 
•  Halve dag: 100
•  Volledige dag: 150
•  Drankpauze: 7 € / pp
 
Meer info en reservaties: resto@airdutemps.be

Incentive

Incentive

Wilt u de banden tussen uw teamleden nauwer aanhalen?
 
Bent u op zoek naar een originele activiteit voor uw personeelsfeest?
 
Laat ons weten wat u wenst en wij helpen u om een onvergetelijk moment te organiseren voor uw team!
 
Offerte op maat voor ondernemingen via resto@airdutemps.be

Consultancy

Consultancy

U lanceert uw project?
U wilt onze steun of u wilt ons raadplegen?
 
Neem contact met ons op, stel ons uw project voor en wij bezorgen u een dossier met onze voorstellen.

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch van 12 tot 13.30 uur / diner om 19.30 of 20.30 uur
gesloten op zaterdagmiddag

Jaarlijkse sluiting 2016

  • van zondag 31 juli ‘s avonds tot en met dinsdagmiddag 16 augustus
  • van zaterdag 24 december tot en met donderdagmiddag 12 januari

Save the date...

  • Zondag 29 mei: Wijnproeverijen

 

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

resto@airdutemps.be

Contact opnemen