L’air du temps

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Er staat een gastentafel vlak tegen de keukens, een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 13 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Charles Moreau / Second
Davy jouatte
Valentin Lagraa
Camille Godefroid
Manon Destreille
Pierre-Jean Antoine
Julie Malcorps
Gauthier Renault
Marine François

Stéphanne Dardenne / Meester-sommelier
Simon Focant / Maître d’hôtel
Thomas Durieux / Kelner
Geoffrey Flémal / Kelner
Angelo Arvanitis / Kelner
Stefan Milanov / Barman
Betty Marais / Communicatie Manager
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties

Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet / Tuinier
Michaël Lambotte / Tuinier
Rudi Boffin / Tuinier
Anaïs Campion / Tuinier
Olivier Nosal / Bordenwasser
Marco Ronzullo / Bordenwasser
Hisham Lmalak / Huishoudhulp
Corine Payendee / Onmisbare huishoudhulp
Anna Grzywacz / Onmisbare huishoudhulp
Moun El Medraoui / Huishoudhulp

SANG-HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

Onze verschillende cadeaubonnen

Lunch

85 €/pp


Menu Signatuur
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond


125 €/pp


Menu Vegetale Suprematie


185 €/pp


Menu Vegetale Suprematie + wijnselectie


260 €/pp


Menu Vegetale Suprematie + alcoholvrije selectie


227 €/pp


Menu Vegetale Suprematie all-in
Coupe Champagne, Vegetale Suprematie menu, aangepaste wijnen, water, koffie, mignardises


285 €/pp


Verblijf Découverte
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Signatuur, glas champagne, water, koffie/thee/mignardises, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


420 €


Verblijf Gourmand
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


630 €


Verblijf Weekend
Geldig op vrijdag en zaterdag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


700 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

2 Michelin-sterren

19/20 en 5 Toques in de Gault & Millau

Business

Incentive

Incentive

Wilt u de banden tussen uw teamleden nauwer aanhalen?
 
Bent u op zoek naar een originele activiteit voor uw personeelsfeest?
 
Laat ons weten wat u wenst en wij helpen u om een onvergetelijk moment te organiseren voor uw team!
 
Offerte op maat voor ondernemingen via danila@airdutemps.be

Consultancy

Consultancy

U lanceert uw project?
U wilt onze steun of u wilt ons raadplegen?
 
Neem contact met ons op, stel ons uw project voor en wij bezorgen u een dossier met onze voorstellen.

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch van 12 tot 13.30 uur / diner om 19.00, 19.30, 20.00 of 20.30 uur
gesloten op zaterdagmiddag

Jaarlijkse sluiting

  • van zondag 14/04/2019 ‘s avonds tot en met donderdagmiddag 25/04/2019
  • van zondag 21/07/2019 ‘s avonds tot en met donderdagmiddag 01/08/2019
  • van zondag 27/10/2019 ‘s avonds tot en met donderdagmiddag 07/11/2019
  • van zondag 22/12/2019 ‘s avonds tot en met donderdagmiddag 09/01/2020

Save the date...

  • more to come…

 

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

resto@airdutemps.be

Contact opnemen



Reservatie

Reservatie

Wilt u ee tafel reserveren of meer informatie over ons restaurant?
 

Groep / Incentive / Privatisatie

Groep / Incentive / Privatisatie

Wilt u ons restaurant privatiseren of een groepofferte?
 

Pers

Pers

Perscontact / Communication