
« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »
Verder...
Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.
Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.
Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.
Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.
Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek
Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.
Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.



Het team
Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team
San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Davy Jouatte / Second
Valentin Lagraa
Manon Destreille
Julie Malcorps
Louis de Brouwer
Cédric Lauwers
Léo Lartaud
Johan Dixneuf
Eve Parmentier
Simon Huppe
Arnaud De Schepper / Directeur de Salle
Simon Focant / Maître d’hôtel
Stéphanne Dardenne / Meester-sommelier
Thomas Durieux / Chef de rang
Angelo Arvanitis / Chef de rang
Julie Lemaire / Chef de rang
Stefan Milanov / Barman
Betty Marais / Communicatie Manager
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties
Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet / Tuinier
Michaël Lambotte / Tuinier
Rudi Boffin / Tuinier
Anaïs Campion / Tuinier
Olivier Nosal / Bordenwasser
Marco Ronzullo / Bordenwasser
Ludovic Steven / Bordenwasser
Hisham Lmalak / Huishoudhulp
Emilie Libois / Onmisbare huishoudhulp
Anna Grzywacz / Onmisbare huishoudhulp
Moun El Medraoui / Huishoudhulp
Cadeaubonnen
Een eenvoudig gebaar volstaat om « dank u wel » of « proficiat » te zeggen...
Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be
Onze verschillende cadeaubonnen
Menu Signatuur
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond
Menu Signatuur + wijnselectie
Menu Signatuur + alcoholvrije selectie
Menu Signatuur all-in
Coupe Champagne, wijnselectie, water, koffie, mignardises
140 €/pp
205 €/pp
175 €/pp
240 €/pp
Menu Vegetale Suprematie all-in
Coupe Champagne, wijnselectie, water, koffie, mignardises
305 €/pp
Verblijf Découverte
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Signatuur all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt
530 €
Verblijf Gourmand
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt
680 €
Verblijf Weekend
Geldig op vrijdag en zaterdag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt
750 €
De kamers
L'air du temps verwelkomt u ook in zijn 11 kamers. Kom genieten van een verblijf in het groen.
Wij verwelkomen u
van woensdag tot zondag
lunch van 12 tot 13.30 uur / diner om 19.00, 19.30, 20.00 of 20.30 uur
gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag
Jaarlijkse sluiting
- van zondag 01/11/2020 tot en met donderdagmiddag 12/11/2020
- van zondag 20/12/2020 tot en met donderdagmiddag 07/01/2021