L’air du temps

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 15 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke

Cuisine
Davy Jouatte / Second
Manon Destreille / Second
Louis de Brouwer
Cédric Lauwers
Johan Dixneuf
Bryan Debouche
Pierre Guérin
Lucas Linchamps
Lucie Martin
Mathilde Mars
Cécile Bonneton
Céline Cannivez
Maxime Nopens
François Dorignaux
Ludovic Stevens

Service
Arnaud De Schepper / Directeur de Salle
Stéphanne Dardenne / Meester-sommelier
Julie Lemaire/ Chef de rang
Thomas Durieux / Chef de rang
Isabelle Everarts
Jodie Ensch
Edgar Pochet
Rostom Ajmi

Administratie
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties
Déborah Gillyns / Communicatie

Tuin
Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet
Michaël Lambotte
Rudi Boffin
Anaïs Campion
Antoine Roba

Huishoudhulp
Anna Grzywacz
Laura Di Salvo
Isabelle Duret
Marco Ronzullo

Facilities
Philippe Dardenne
Olivier Nosal

SANG HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

Onze verschillende cadeaubonnen


Menu Signatuur
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond


150 €/pp


Menu Signatuur + wijnselectie


230 €/pp


Menu Signatuur + alcoholvrije selectie


195 €/pp


Menu Suprematie


210 €/pp


Menu Suprematie + wijnselectie


315 €/pp


Menu Suprematie + alcoholvrije selectie


265 €/pp


Verblijf Découverte
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Signatuur, glas champagne, water, koffie
een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.


450 €


Verblijf Gourmand
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Suprematie, glas champagne, water, koffie
een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.


560 €


Verblijf Weekend
Geldig op vrijdag en zaterdag
Twee menu’s Suprematie, glas champagne, water, koffie
een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.


650 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

Guide Michelin
2 sterren

Gault & Millau
19/20 en 5 Toques

We’re Smart Green Guide
5 radijzen & 10de in de wereld

Business

Incentive

Incentive

Wilt u de banden tussen uw teamleden nauwer aanhalen?
 
Bent u op zoek naar een originele activiteit voor uw personeelsfeest?
 
Laat ons weten wat u wenst en wij helpen u om een onvergetelijk moment te organiseren voor uw team!
 
Offerte op maat voor ondernemingen via danila@airdutemps.be

Consultancy

Consultancy

U lanceert uw project?
U wilt onze steun of u wilt ons raadplegen?
 
Neem contact met ons op, stel ons uw project voor en wij bezorgen u een dossier met onze voorstellen.

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch om 12u00, 12u30, 13u00 (eind om 16u00)/ diner om 19u00, 19u30, 20u00 (eind om 00u00)
gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag

Jaarlijkse sluiting

  • op woensdag 23 februari
  • van woensdag 13 april tem onderdagmiddag 21 april
  • van zaterdag 30 juli tem donderdagmiddag 11 augustus
  • van woensdag 2 november tem donderdagmiddag 10 november
  • van zaterdag 24 december tem donderdagmiddag 12 januari 2023

Save the date...

  • more to come…

 

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

resto@airdutemps.be

Contact opnemen



    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

     

    Reservatie

    Reservatie

    Wilt u ee tafel reserveren of meer informatie over ons restaurant?
     

    Groep / Incentive / Privatisatie

    Groep / Incentive / Privatisatie

    Wilt u ons restaurant privatiseren of een groepofferte?
     

    Pers

    Pers

    Perscontact / Communication