
« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »
Verder...
Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.
Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.
Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.
Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.
Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek
Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.
Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.



Het team
Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team
San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Cuisine
Louis de Brouwer
Bryan Debouche
Lucie Martin
Mathilde Mars
Sylvain Claes
Carolines Combes
Quentin Gilot
Ludovic Stevens
Service
Julie Lemaire/ Chef de rang
Isabelle Everarts
Edgar Pochet / Sommelier
Rostom Ajmi
Ontbijt
Anna Grzywacz
Administratie
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties
Tuin
Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet
Anaïs Campion
Antoine Roba
Huishoudhulp
Bérengère Moury
Laura Di Salvo
Marco Ronzullo
Facilities
Olivier Nosal
Cadeaubonnen
Een eenvoudig gebaar volstaat om « dank u wel » of « proficiat » te zeggen...
Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be
Onze verschillende cadeaubonnen
Verblijf Signatuur
Twee menu’s Signatuur, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.
*niet geldig op vrijdag en zaterdag
595 €
Verblijf Suprematie
Twee menu’s Suprematie, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.
715 €
De kamers
L'air du temps verwelkomt u ook in zijn 11 kamers. Kom genieten van een verblijf in het groen.
Wij verwelkomen u
van woensdag tot zondag
lunch om 12u00, 12u30, 13u00 (eind om 16u00)/ diner om 19u00, 19u30, 20u00 (eind om 00u00)
gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag
correcte kleding vereist
Vanaf Januari 2024, we verwelkomen u van dinsdag tem zaterdag, alleen op diner (19u00, 19u30, 20u00)
Gesloten op zondag, maandag en alle middag
Jaarlijkse sluiting
- van Woensdag 5 april tem Donderdagmiddag 13 april
- van Woensdag 26 juli tem Donderdagmiddag 10 augustus
- van Zondag 12 November tem Donderdag 16 November
- Van Zaterdag 23 Decembe tem Dinsdag 9 Januari 2024