L’air du temps

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 15 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Davy Jouatte / Second
Manon Destreille
Julie Malcorps
Louis de Brouwer
Cédric Lauwers
Johan Dixneuf
Eve Parmentier
Bryan Debouche
Simon Huppe

Arnaud De Schepper / Directeur de Salle
Stéphanne Dardenne / Meester-sommelier
Julie Lemaire/ Chef de rang
Thomas Durieux / Chef de rang
Angelo Arvanitis / Chef de rang
Stefan Milanov / Barman
Betty Marais / Communicatie Manager
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties

Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet / Tuinier
Michaël Lambotte / Tuinier
Rudi Boffin / Tuinier
Anaïs Campion / Tuinier
Olivier Nosal / Bordenwasser
Marco Ronzullo / Bordenwasser
Ludovic Steven / Bordenwasser
Hisham Lmalak / Huishoudhulp
Emilie Libois / Onmisbare huishoudhulp
Anna Grzywacz / Onmisbare huishoudhulp

SANG HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

 

We zijn op vakantie tem 5 augustus.
Bestelling van cadeaubonnen is tot dan niet mogelijk.

Onze verschillende cadeaubonnen


Menu Signatuur
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond


Menu Signatuur + wijnselectie


Menu Signatuur + alcoholvrije selectie


Menu Signatuur all-in
Coupe Champagne, wijnselectie, water, koffie, mignardises


Menu Signatuur all-in met alcoholvrije selectie
Aperitief, alcoholvrije selectie, water, koffie, mignardises


140 €/pp


220 €/pp


195 €/pp


255 €/pp


220 €/pp


Menu Vegetale Suprematie


195 €/pp


Menu Vegetale Suprematie + wijnselectie


300 €/pp


Menu Vegetale Suprematie + alcoholvrije selectie


250 €/pp


Menu Vegetale Suprematie all-in
Coupe Champagne, wijnselectie, water, koffie, mignardises


Menu Vegetale Suprematie all-in met alcoholvrije selectie
Aperitief, alcoholvrije selectie, water, koffie, mignardises


320 €/pp


270 €/pp


Verblijf Découverte
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Signatuur all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


530 €


Verblijf Gourmand
Geldig op woensdag, donderdag en zondag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


680 €


Verblijf Weekend
Geldig op vrijdag en zaterdag
Twee menu’s Vegetale Suprematie all-in, een overnachting in standaardkamer met ontbijt


750 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

2 Michelin-sterren

19/20 en 5 Toques in de Gault & Millau

Business

Incentive

Incentive

Wilt u de banden tussen uw teamleden nauwer aanhalen?
 
Bent u op zoek naar een originele activiteit voor uw personeelsfeest?
 
Laat ons weten wat u wenst en wij helpen u om een onvergetelijk moment te organiseren voor uw team!
 
Offerte op maat voor ondernemingen via danila@airdutemps.be

Consultancy

Consultancy

U lanceert uw project?
U wilt onze steun of u wilt ons raadplegen?
 
Neem contact met ons op, stel ons uw project voor en wij bezorgen u een dossier met onze voorstellen.

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch om 12u00, 12u30, 13u00 / diner om 19u00, 19u30, 20u00
gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag

Jaarlijkse sluiting

  • van zaterdag 24 Juli tem donderdagmiddag 5 augustus
  • van zondagavond 31 oktober tem donderdagmiddag 11 november
  • van zondag 19 december tem donderdagmiddag 6 januari 2022

Save the date...

  • more to come…

 

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

resto@airdutemps.be

Contact opnemen



    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

     

    Reservatie

    Reservatie

    Wilt u ee tafel reserveren of meer informatie over ons restaurant?
     

    Groep / Incentive / Privatisatie

    Groep / Incentive / Privatisatie

    Wilt u ons restaurant privatiseren of een groepofferte?
     

    Pers

    Pers

    Perscontact / Communication