à la carte

Groenten

Liernu: Tomaten van nu en olie van de tijd
Confit: Gerookte en gekonfijte ui, pectine van Afrikaantje en korianderzaad
Feuilleté: Courgette, ratatouille en monarda

55 €

Water

Voorkeur: Gemarineerde regenboogforel, kardemom vinaigrette, poeder van tomaten
Monochroom: Witte koolvis Ikijimé, pompoen, bottarga
Wolk: Blauwe kreeft, crème van rijst met moerasspirea, saté

55 €

Vlees

Purple Duck zomer versie: Eendenborst, rode uien, biet
Sasso gevogelte: Suprême, pootje, raviole

65 €

Kaas

25 €

Suiker

Food pairing: Wortel, witte chocolade, viooltje
Tuin: Bramen, shizo, moerasspirea, chocolade
Vijgen: Kadaïf van aardappel, ijs van gefermenteerde pollen
Chocolade: Kalamansi, karamel met zoute boter, vanille

20 €