à la carte

Groenten

Ringen: Mechelse witte asperges, scheermessen, wilde scheuten
Viviane Gustin: Groene asperges, viooltje, spekjes
Liernu: Groenten van nu en olie van de tijd

55 €

Water

Voorjaar: Doorschijnende kabeljauw, appel, venkel, ansjovis, bulgur
Vis en al: Gelakte paling, zwarte sesam, foie gras, gerookte bouillon
Blauw: Bretoense kreeft, bloemen van kersenboom, jangajji van tomaten

55 €

Vlees

Hommage: Jonge duif van Sohan ( Pepinster), bonen, cantharellen, ruwkruid
Ferme de Tabreux: Berkshire, gefermenteerde kool, eenkoren
Baskisch: Lam, gekonfijte citroen, geitenkaas en honing, daslook

65 €

Kaas (op het menu 15€)

22 €

Suiker

Geldof: Cuberdon, witte chocolade, kardemom, aardappel
Evolutie: Rabarber
Roots: Gekonfijte schorseneren,  ijs met gegrilde gist
Sakura: Nashi peer, bloemen van kersenboom, sorbet van witte thee

20 €