L’air du temps

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Verder...

Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.

Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.

Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.

Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.

Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.

Onze plek

Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.

Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.

De tuin

Het resultaat van een verlangen naar kwaliteit, van een gepassioneerde interactie tussen een chef en zijn tuinier, met 5 ha grond als speeltuin en meer dan 15 jaar ervaring om een unieke keukenstijl te creëren.

Het team

Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.

De leden van ons team

San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke

Cuisine
Louis de Brouwer
Bryan Debouche
Lucie Martin
Mathilde Mars
Sylvain Claes
Carolines Combes
Quentin Gilot
Ludovic Stevens

Service
Julie Lemaire/ Chef de rang
Isabelle Everarts
Edgar Pochet / Sommelier
Rostom Ajmi

Ontbijt
Anna Grzywacz

Administratie
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties

Tuin
Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anne Brogniet
Anaïs Campion
Antoine Roba

Huishoudhulp
Bérengère Moury
Laura Di Salvo
Marco Ronzullo

Facilities
Olivier Nosal

SANG HOON DEGEIMBRE

Cadeaubonnen

Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be

Onze verschillende cadeaubonnen


Menu Signatuur
Niet geldig op vrijdagavond en zaterdagavond


170 €/pp


Menu Signatuur + wijnselectie


250 €/pp


Menu Signatuur + alcoholvrije selectie


215 €/pp


Menu Suprematie


230 €/pp


Menu Suprematie + wijnselectie


335 €/pp


Menu Suprematie + alcoholvrije selectie


285 €/pp


Verblijf Signatuur
Twee menu’s Signatuur, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.
*niet geldig op vrijdag en zaterdag


595 €


Verblijf Suprematie
Twee menu’s Suprematie, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.


715 €


Waardebon


u bepaalt zelf het bedrag

Bestel via resto@airdutemps.be

2 étoiles Michelin

Guide Michelin
2 sterren

Gault & Millau
19/20 en 5 Toques

We’re Smart Green Guide
5 radijzen & 10de in de wereld

Wij verwelkomen u

van woensdag tot zondag
lunch om 12u00, 12u30, 13u00 (eind om 16u00)/ diner om 19u00, 19u30, 20u00 (eind om 00u00)
gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag

correcte kleding vereist

Vanaf Januari 2024, we verwelkomen u van dinsdag tem zaterdag, alleen op diner (19u00, 19u30, 20u00)
Gesloten op zondag, maandag en alle middag

Jaarlijkse sluiting

  • van Zaterdag 23 Decembe tem Dinsdag 9 Januari 2024
  • van Dinsdag 30 April tem Dinsdag 7 Mei 2024
  • van Dinsdag 6 Augustus tem Dinsdag 20 Augustus 2024
  • van Dinsdag 29 Oktober tem Dinsdag 5 November 2024
  • van Dinsdag 24 December tem Dinsdag 7 Januari 2025

FAQ...

  • more to come…

 

Rue de la Croix Monet 2 / 5310 Liernu

Eghezée of Aische en Refail op uw GPS

T. +32 (0)81 81 30 48

resto@airdutemps.be

CONTACT OPNEMEN