« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »
Verder...
Als kind wilde ik apotheker worden. Nadat ik slagersschool had gevolgd, deed mijn voorliefde voor eten mij de weg van het restaurantwezen inslaan.
Het stond vast: ooit zou ik kok zijn.
Maar voordat het zover was, was wijn mijn eerste bekoring. Door te studeren en te degusteren oefende ik mijn smaakpapillen en breidde ik mijn kennis uit, met als resultaat die capaciteit om nuances te onderscheiden.
Dat werk was echt basiswerk dat ik vandaag aanwend bij de creatie van mijn gerechten.
Als moderne man word ik beïnvloed door mijn tijd en bereid ik een keuken gebaseerd op inspiratie, verankerd in een streek, maar met een open venster op de wereld.
Onze plek
Vierkantshoeve in zuivere Haspengouwse stijl, geaccentueerd met eigentijdse lijnen. Meer dan alleen een contrast… Eerder een complementariteit tussen een identiteitstraditie en een blik op de toekomst.
Een intieme toegang en dan onmiddellijk openheid op de velden. Een bevoorrechte plaats om alles gewaar te worden en mateloos te genieten van L’air du temps.
Het team
Het team, dat is de steen die iedereen legt voor een gebouw dat altijd in aanbouw blijft.
Dat zijn ontmoetingen, een dialoog, luistervaardigheid, een essentiële dynamiek.
De leden van ons team
San Degeimbre / Chef
Carine Nosal / Zaalverantwoordelijke
Cuisine
Sylvain Claes
Florian Pierre Doyen
Quentin Gilot
Arthur Someville
Lorys Bobbya
Nemo Roy
Mathis Lecor
Julie Courtès
Ludovic Stevens
Service
Julie Lemaire/ Chef de rang
Isabelle Everarts
Axel Bourger
Ontbijt
Anna Grzywacz
Administratie
Danila Biemmi / Office Manager
Nadia Monmart / Dienst Reservaties
Tuin
Benoît Blairvacq / Hoofdtuinier
Anaïs Campion
Antoine Roba
Cheick Diopp
Pascou
Huishoudhulp
Bérengère Moury
Laura Di Salvo
Marco Ronzullo
Facilities
Olivier Nosal
Cadeaubonnen
Een eenvoudig gebaar volstaat om « dank u wel » of « proficiat » te zeggen...
Doe uw naasten plezier met onze cadeaubonnen. Bestel ze via resto@airdutemps.be
Onze verschillende cadeaubonnen
Verblijf Signatuur
Twee menu’s Signatuur, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.
*niet geldig op vrijdag en zaterdag
595 €
Verblijf Suprematie
Twee menu’s Suprematie, glas champagne, water, koffie, mignardises en een overnachting in standaardkamer met ontbijt
*wijn excl.
715 €
De kamers
L'air du temps verwelkomt u ook in zijn 11 kamers. Kom genieten van een verblijf in het groen.
Wij verwelkomen u
op donderdag en vrijdag, voor lunch om 12u00, 12u30 of 13u00 (eind om 16u00)
van dinsdag tem zaterdag, voor diner om 19u00, 19u30, 20u00 (eind om 00u00)
correcte kleding vereist
Jaarlijkse sluiting
- van Dinsdag 6 Augustus tem Dinsdag 20 Augustus 2024
- van Dinsdag 29 Oktober tem Dinsdag 5 November 2024
- van Dinsdag 24 December tem Dinsdag 7 Januari 2025