Mandje

Sinds enkele weken ligt ons restaurant stil.

Het contact, uw ervaringen en hoe we die samen beleven, dat missen we heel erg. Ons vak met u delen, wat we zo graag doen, is momenteel niet mogelijk en we weten niet voor hoe lang nog.

Ik wil met u van alles delen… mijn liefde voor het koken, de ambachtelijke producten van mijn leveranciers, en mensen die prachtige dingen creëren in beeld brengen. Het leven in de natuur houdt natuurlijk niet op en ik wil van dit moment gebruik maken om hulde te brengen aan de mensen die de aarde vorm geven en die ervoor zorgen deze aarde wordt gerespecteerd.

Het is bovendien onmogelijk om de authenticiteit van een moment in een restaurant na te bootsen.

Om al deze redenen hebben we besloten om een pakket te creëren, dat al deze waarden samenbrengt…

Zo proberen we een tijdje toch bij u te zijn!

San Degeimbre & Carine Nosal

Pakket, zoals hier samengesteld

Degustatie

Deze week zorgen wij voor uw aperitief … met deze 4 kleine snacks:

  • Taartje van foie gras met uien compotée en jong knoflook
  • Aspic van groene asperges van Madame Gustin in violet-kombucha gel, lepidium
  • Quenelle van forel uit Ondenval, kreeftensaus
  • Roll van Coppa uit Berkshire van la Ferme de Tabreux, geitenkaas en bloemen

Drank

  • 1 fles Judukru Auxerrois 2018
  • 1 fles kombucha van robinia valse acacia

Extra

  • Een 3-granen zuurdesembrood
  • Een chocopasta
  • Een verbena boeket voor infusie

65 €

Om af te ronden

Djîn, de gin van L’air du temps, 50 cl

45 €

Honing uit de tuin van L’air du temps

12 €

Bestellen kan van vrijdag 12u tot maandag 12u (bestelling en betaling zie hieronder)

Afhalen kan op de donderdag na uw bestelling tussen 16u en 18u
in Brussel (SAN Sablon – Joseph Stevensstraat, 12, 1000 Brussel)
bij L’air du temps (Rue de la Croix Monet 2, 5310 Eghezée – Liernu)
in Mons (rue de Saint Lazare 9, 7000 Mons)