Bistro is een moderne neo-bistro, gevestigd in een vleugel van de eigentijdse hoeve van het gastronomische restaurant AIR DU TEMPS.
BISTRO is een nieuwe, authentieke en ontspannen eetervaring geïnspireerd door de omringende natuur.
San Degeimbre vertrouwt er de fornuizen toe aan Benjamin Denis, een jonge chef-kok uit de regio Luik. Benjamin haalt zijn inspiratie uit onvergetelijke familiemaaltijden en de betoverende moestuin van zijn grootmoeder. Hij belichaamt de epicuristische chef-kok van zijn generatie en brengt zijn knowhow en enthousiasme naar het nieuwe project van San Degeimbre.
BISTRO biedt een authentieke en inspirerende culinaire ervaring, met een warme sfeer van natuurlijke materialen en kleuren die zowel de natuur als vintage herinneringen oproepen.
De tuin die BISTRO omringt, zorgt voor een totale onderdompeling in een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en die de keuken beïnvloedt. Een evenwicht tussen strengheid en ontspanning kenmerkt deze aanpak, waarbij uitzonderlijke producten worden gecombineerd met vereenvoudigde technieken. De gerechten, weerspiegelingen van ons collectieve geheugen, worden gepresenteerd met een eigentijdse esthetiek.
BISTRO is alleen geopend voor lunch op dinsdag en voor lunch en diner op woensdag, donderdag en vrijdag.
Je kunt ons bereiken op 081 39 77 50 of bistro@airdutemps.be