Onze menu's

Van januari tot maart wordt L’air du temps gerenoveerd, om in de lente vernieuwd te ontwaken, wanneer ook de tuin tot leven komt. Tijdens deze maanden verwelkomen wij u van woensdag tot zaterdag enkel voor het diner, op zondag voor de lunch en het diner.

Dit is onze twintigste winter…

In deze tijd van het jaar hebben we trek in behaaglijke gerechten die ons verwarmen. Gerechten met bekende geuren, rondingen en zachtheid, met ondertonen van kruiden en truffel.

Er zijn winterse signatuurgerechten waar we niet omheen kunnen. Voor de eerste maanden van het nieuwe jaar, wanneer het nieuwe L’air du temps langzaam ontpopt, stelden we een menu samen met gerechten uit ons twintigjarig bestaan.

20 jaar durf en delicatessen kunt u nuontdekken in dit tijdelijke menu…

Foie gras
Kimchi
Sint-Jacobsvruchten
Kool
Truffel
Aardappelen
Oester
Appel
Schelpen
Wortel
Kalfsvlees
Kastanjes

185€/pp