Onze menu's

SIGNATUUR

115€/pp

Verwelkoming
Water en brood

Snacks
Boeket: Jonge scheuten, hazelnootboter, samjang
Primeur: Radijs en boter, katsuobushi
Belgische kust: Tomaat met grijze garnalen
Belgitude: Mosselen friet mayonaise

Hapjes
Nordic: Koolrabi, Lardo di Colonnata, Douglas
Terroir: Brioche, zwarte pens, appel

Degustatie
Ringen: Mechelse witte asperges, scheermessen, wilde scheuten
Voorjaar: Doorschijnende kabeljauw, appel, venkel, ansjovis, bulgur
Vis en al: Gelakte paling, zwarte sesam, foie gras, gerookte bouillon
Hommage: Jonge duif van Sohan (Pepinster), bonen, cantharellen, ruwkruid
Geldof: Cuberdon, witte chocolade, kardemom, aardappel

VEGETALE SUPREMATIE

165€/pp

Verwelkoming
Water en brood

Snacks
Boeket: Jonge scheuten, hazelnootboter, samjang
Primeur: Radijs en boter, katsuobushi
Belgische kust: Tomaat met grijze garnalen
Belgitude: Mosselen friet mayonaise

Hapjes
Nordic: Koolrabi, Lardo di Colonnata, Douglas
Terroir: Brioche, zwarte pens, appel

Degustatie
Viviane Gustin: Groene asperges, viooltje, spekjes
Blauw: Bretoense kreeft, bloemen van kersenboom, jangajji van tomaten
Gedecomposeerde sushi van kreeftscharen, mayonaise van ras-el-hanout, koraalsneeuw
Liernu: Groenten van nu en olie van de tijd
Ferme de Tabreux: Berkshire, gefermenteerde kool, eenkoren
Roll van spinazie en sinaasappel
Baskisch: Lam, gekonfijte citroen, geitenkaas en honing, daslook
Morieljes met vin jaune en Comtékaas
Evolutie: Taartje met rabarber, vette kaas met vanille
Cocktail van rabarber, selder, engelwortel
Verrassingsei, rabarber, geranium, aardbei

Onze wijnselectie

75€/pp

Onze alcoholvrije creaties

42€/pp