Chef San Degeimbre
San creëerde een echt sterrenstelsel door verschillende restaurants op te richten. En hij hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In 2024 krijgt een werk vorm dat veel meer is dan alleen maar een kookboek. Het belooft het leven bij AIR DU TEMPS het hele jaar door vast te leggen.
In de hedendaagse gastronomie onderscheidt San Degeimbre zich als een culinaire artiest. Een bijzondere en veelzijdige chef-kok. Geboren in Korea, maar opgegroeid in België, begon zijn culinaire reis met een diepe nieuwsgierigheid en een passie voor zelf leren. Voordat hij chef-kok werd, werkte San als sommelier. Zijn passie voor het combineren van wijn en eten is een constante gebleven. Toen hij koken echt begreep, werd het zijn manier om zich uit te drukken. Met zijn moestuin ontdekte San dat de aarde zijn grootste leermeester was. Hoewel hij diep geworteld is in de lokale culinaire tradities, blijft hij openstaan voor wereldwijde invloeden. Onlangs is San ook begonnen om elementen van zijn Zuid-Koreaanse afkomst in zijn kookkunst te verwerken, waardoor hij een culturele dimensie aan zijn werk toevoegt.